Royal Bamboo kleding: tijdloze eco fashion

Royal Bamboo kleding is geïnspireerd op de duurzaamheid van bamboe. De oprichtster van ROYAL BAMBOO, Katja Buturlina bedacht een simpel en authentiek concept. Ze wilde minimalistische en tijdloze mode maken. Het moest kleding zijn die dicht op de huid gedragen kan worden. Dat kan alleen als je materiaal comfortabel en zacht is. Basics die je bij wijze van spreken elke dag kunt dragen omdat je ze met alles kunt combineren. Maar ook omdat je er zo dol op bent dat je ze niet uit wilt doen. Dit is feitelijk het principe van slow fashion.

De kleuren binnen de collectie van Royal Bamboo zijn zorgvuldig gekozen. Niet alleen vanwege hun tijdloze schoonheid maar ook omdat ze door de natuur zijn geïnspireerd. De klassieke kleur zwart ontbreekt natuurlijk niet. Net als marine. En op de natuur geïnspireerde kleuren zoals abrikoos, taupe en jade. Het zijn kleuren die nooit vervelen en nooit ‘uit de tijd’ raken. De collectie van Royal Bamboo is constant, het groeit langzaam en doordacht. Een perfecte selectie van blijvende kledingstukken.

Bamboo Royal: Kleurrijk, supervrouwelijk met een stoere bite

Met Royal Bamboo richt Ditha Bonita Boutique zich speciaal op vrouwen die houden van mooie, eerlijk geproduceerde, duurzame kleding. Tijdloos maar toch bij de tijd. Onze stijl in een paar woorden? Kleurrijk, supervrouwelijk met een stoere bite. Kleding, in onze visie, onderschrijft de schoonheid die elke vrouw in zich draagt. De vrouw die zich tot onze fashionfilosofie aangesproken voelt, is een tikkeltje eigenzinnig, heeft flair, pit en een hang naar individualiteit. Ze herkent kwaliteit en geniet van mooie, zachte, duurzame stoffen. Ze staat bewust in het leven en vindt het belangrijk hoe de spullen die ze aanschaft, worden geproduceerd. Daarom is transparantie belangrijk! Bij onze  inkoop wordt erop gelet dat de kleding, accessoires en cadeautjes geen dierlijke ingrediënten of materialen bevatten. Dat is lekker duidelijk.