Seasalt kleding is heel vrouwelijk, kleurrijk, trendy en uiteraard duurzaam. Elk seizoen vullen we onze collectie aan met de allerleukste items!

 

SALE
EAN: 5056581559807 69,00
SALE
EAN: 5056542968389 49,00

 

Seasalt kleding: made to last

Seasalt kleding zag het levenslicht in 1981. Op een druilerige dag in augustus, bezocht de Chadwick familie een klein winkeltje in Adelaide street, Penzance. Hoewel ze alleen binnenstapte om waterdichte jassen te kopen, waren ze bij vertrek een winkel rijker. Niet lang daarna verhuisde de familie naar Cornwall om zich helemaal te storten op het opbouwen van Seasalt. Bij Seasalt ontwerpen en verkopen ze mooie, duurzame, hoge kwaliteit producten, geïnspireerd door hun thuis in Cornwall.

Verantwoordelijke mode

Seasalt neemt haar verantwoordelijkheid. Voor het welzijn van mensen, dieren en onze mooie planeet. In 2005 was zij het eerste fashionbedrijf dat het Soil Association biokatoen certificaat verwierf. Bij elke beslissing kijkt men naar de impact en het behalen van duurzaamheidsdoelen. Seasalt is ook lid van Ethical Trading Initiative. Het Compliance and Ethics team zorgt ervoor dat alle toeleveranciers zich houden aan de ETI Base Code of practice.

natuurlijke materialen

De materialen die worden gebruikt, zijn uiteraard eerlijk en natuurlijk. Ditha Bonita kiest daarbij voor biokatoen, bamboe en linnen. Daarnaast is Seasalt altijd bezig met innoveren en het produceren van nog duurzamere materialen.