Shop date

Bij Ditha Bonita staan we voor een persoonlijke aanpak. Dat houdt in dat we onze klanten écht proberen te leren kennen. Waar houden ze van, wat vinden ze belangrijk, van welke stijlen en kleuren worden ze blij? Vanaf dag 1 van ons bestaan hebben we persoonlijk shoppen mogelijk gemaakt. Even de winkel voor jou alleen hebben. Misschien vind je het prettig(er) met je vriendin(nen) of je wederhelft. Wat jouw voorkeur ook is: we maken het gezellig. Wil je advies? Vraag maar raak. Wil je alleen rondstruinen en voor de rest met rust worden gelaten? Be our guest, het is jouw feestje.

Waarom geen digitale agenda? We willen graag vooraf jouw wensenlijstje bespreken zodat we ons kunnen voorbereiden én jou een persoonlijke beleving kunnen geven. Kijk gerust alvast rond in onze webshop, laat je inspireren. Eventueel kunnen we vast een rekje klaarzetten met kleding die je graag wilt passen in jouw maat of tassen en/of cadeautjes die je in het echt wilt bekijken. We kunnen deze helaas niet reserveren omdat de webshop gewoon open is, maar in 99% van de gevallen gaat het goed.

We zijn ons ervan bewust dat sommige mensen het ‘eng’ vinden om op afspraak te komen. Wees gerust: je bent altijd welkom. Om lekker uit je dak te gaan bij het shoppen, je bestelling op te halen of om te ruilen, een (klein) cadeautje te kopen. Of gewoon te snuffelen. Voel je vrij!

Bel naar 036-5468041 of app naar 06-vijf-vier-drie-75165.
We zetten de thee vast voor je klaar!