YES! De collectie van Skunkfunk is weer helemaal top en te vinden in de webshop. We worden er zelf helemaal blij van! En dat gevoel willen wij, en de makers van Skunkfunk kleding, graag met jou delen. En met de hele wereld, want die willen ze ook een stukje beter maken. ‘Make a difference!’ is de lijfspreuk.

 

 

Fantastisch mooie en verantwoorde stoffen

Oooo, om toch weer een topje of jurkje van Skunkfunk in je handen te hebben. Het voelt zo lekker. Komt vast doordat het vaak van biokatoen is gemaakt. Maar het staat ook allemaal zo mooi. De soepelvallende stoffen, de strakke lijnen, de mooie prints.
Skunkfunk is een ethisch verantwoord kledingmerk dat helemaal past bij de filosofie van Ditha Bonita.

NEW: rok Redene
NEW: shirt Jorie
Skunkfunk_T-shirt_Gatika_GOTS_biokatoen_organic-cotton_dithabonita_S18_GATIKA_WTS00515_12_OFB
NEW: shirt Gatika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie aan je lijf

De kledingontwerpers bij Skunkfunk laten zich inspireren door minimalistisch design, moderne kunst, architectuur en geometrie. Nou, dat is toch niet mis! Dat is nogal wat om in een kledingcollectie te stoppen. Maar het lukt ze goed, vinden wij.

Skunkfunk ontwerpt ieder uniek design helemaal vanuit het niets, nou ja, vanuit hun creatieve koppies, in het hart van Baskenland. Hun eigenwijze, urban stijl is perfect voor mensen die de grijze massa willen ontstijgen of mensen die gewoon houden van mooie en duurzame kledingstukken.

De stoffen worden op een verantwoordelijke manier geproduceerd in Europa, India en China. Ja, écht op een eerlijke, verantwoordelijke manier. Het moet wel goed zitten én goed voelen, hè?
Ze recyclen veel en zijn dol op 100% biologisch katoen. In 2020 willen ze zelfs de gehele collectie maken van biologisch katoen.
Wil je meer lezen over dit merk, hun Zero Waste collectie en het GOTS certificaat? Dat kan op deze pagina.

 

NEW: shirt Mezkia
Skunkfunk_Ixona_Dress_Jurk_DithaBonita_S18_IXONA_WDR00633_B8_OFB5
NEW: jurkje Ixona
NEW: Goitaa bomber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe collectie + sale Skunkfunk tegelijk!

Ze bieden trouwens ook bizar veel keuze, voor een merk waar zo’n grote filosofie achter zit. Jurken, veel topjes, rokjes, broeken, jasjes, té leuk allemaal. En je kunt natuurlijk ook héérlijk combineren, want eigenlijk past alles wel bij elkaar.

Niet alleen is er heel veel nieuwe Skunkfunk bij DithaBonita, maar er is ook sale! Daar word je toch blij van?!

SALE: Little black dress
SALE: Rokje Redene

 

 

 

Geef een reactie

Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0