Steamery Care For Fashion

Cirrus No.2

Grote kans dat het compacte handstoomapparaat Cirrus No. 2 van Steamery jouw nieuwe beste vriend wordt. Je gebruikt hem namelijk niet alleen thuis om snel en effectief je kleding te stomen, maar dankzij het praktische formaat neem je de Cirrus No. 2 ook overal mee naartoe. Gekreukte kleding vormt niet langer een probleem tijdens vakanties en zakenreizen.

De stoom wordt gelijkmatig over je kleding verspreid, waardoor alle vouwen en kreukels in één vloeiende beweging gladgestreken worden. Dankzij de hoge temperatuur van de stoom wordt de kleding meteen hygiënisch gereinigd en zien de kleuren er weer als nieuw uit. Zeg nou zelf: hoe heb je ooit zonder gekund?!

Pilo voor pluisjes!

Het is om gek van te worden: pluizende kleding! Heb jij ook van die kleding waar pluisjes op verschijnen? Dit is een gevolg van slijtage, maar gelukkig valt er iets aan te doen. Met de pluizendief Pilo van Steamery zorg je er namelijk voor dat pluisjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en je kleding er weer als nieuw uit ziet.

De ontpluizer klaart binnen enkele tellen een karwei dat met de hand onbegonnen werk zou zijn. De scherpe scheermesjes draaien razendsnel rond en verwijderen daarmee iedere pluis, pil of beschadigd breisel. Je kleding gaat hierdoor veel langer mee – fijn voor jou én fijn voor het milieu!

SALE
Oorspronkelijke prijs was: €119,00.Huidige prijs is: €99,00.