Taza Chocolade volgens 1000 jaar oude Mexicaanse traditie

Wist je dat we zonder de Azteken nooit chocolade hadden gekend? In Mexico werd ontdekt hoe je van een cacaovrucht chocolade maakt. Alex Whitmore, CEO van Taza Chocolate, brengt deze authentieke manier van chocolade maken weer tot leven. Taza chocolade koop je bij conceptstore Ditha Bonita
De lekkerste chocolade
Taza maakt de lekkerste pure chocolade. Dit Amerikaanse merk is met geen enkele andere chocolade te vergelijken. Het bijzondere aan dit product is dat de biologische cacaobonen op handgemaakte granieten stenen worden gemalen. Daardoor krijg je die gewaagde smaak en ruwe textuur. Chocolade met bold flavor & true grit. Taza smaakt niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens mooi uit. De verpakking (openen) is al een feestje. Ronde discs, per twee verpakt. Elke soort is een smaaksensatie.
Direct trade
Taza onderhoudt directe relaties met boeren, vraagt van de boer respect voor werknemers en het milieu en betaalt hen meer dan de Fair Trade prijs. Taza heeft als eerste in de industrie een onafhankelijk gecertificeerd Direct Trace sourcing programma ontwikkeld, wat kwaliteit en transparantie voor iedereen waarborgt.
Certificering
Alle Taza chocolade is gecertificeerd USDA Organic (biologisch), Direct Trade, Gluten vrij, Kosher Pareve en Non-GMO Project Verified (Gentech vrij). Natuurlijk ook zuivelvrij, sojavrij en vegan.