Ben jij al vaste klant bij Ditha Bonita?

Wanneer jij je registreert, kom je in ons klantenbestand en profiteer je van een hoop voordelen. Acties en nieuwtjes? Jij bent als eerste op de hoogte. Je krijgt onze nieuwsbrief en via mail sturen wij ook de uitnodigingen voor onze gezellige ladiesnights, speciaal voor onze vaste klanten. Vul je je verjaardag in, dan zorgen wij voor een leuke verrassing en een cadeautje in de maand van je verjaardag.

Spaarsysteem

Vaste klanten sparen op al hun aankopen een korting van 5%*. Deze korting wordt per half jaar opgebouwd en uitgekeerd in een kortingscode op je aankoop.  Het spaarsaldo wordt uitgekeerd boven de vijf euro. Is het saldo minder dan vijf euro, dan neem je het mee naar het volgende half jaar. De kortingscode is 6 maanden geldig na uitgifte. Na ontvangst van je kortingscode, begin je opnieuw met sparen.

Bonus

Als vaste klant ontvang je regelmatig leuke attenties en aantrekkelijke kortingen speciaal voor jou.

*VIP-klanten sparen 10% op hun aankopen. VIP-klanten ontvangen automatisch bericht over hun VIP-status

Studentenvoordeel

Studenten (tot 27 jaar) krijgen 10% korting op vertoon van een scan van hun studentenkaart. Zij ontvangen een unieke (wisselende) code. Deze is niet overdraagbaar en geldt bij een minimale besteding van 50 euro. Misbruik leidt tot het intrekken van de code.

Ontvang nu gratis het e-boek

Eboek duurzame leven guide

Geef een antwoord