Vegan tassen collecties van Hi-Di-Hi, Noi-Noi, Artelusa, Fraenck, Ecozz en Wana Bana.

Vegan tassen

Vegan tassen. Modieuze fashionbags en tassen voor naar het werk. We delen de liefde voor eigenzinnige tassen die je outfit net dat bijzondere geven. We letten op de manier waarop ze gemaakt worden: duurzaam en eerlijk. Onze tassen worden gemaakt van ondermeer airbags, kurk , petflessen en PU. Polyurethaan is hoogwaardig kunststof. Het is recyclebaar en heeft de kwaliteiten van echt leer. Vegan tassen zijn fun, fair en duurzaam.

vegan tassenDitha Bonita richt zich speciaal op mensen die houden van mooie, eerlijk geproduceerde, duurzame kleding & accessoires. Tijdloos maar toch bij de tijd.

Kleurrijk en stoer

Onze stijl in een paar woorden? Kleurrijk met een stoere bite. Mensen die zich tot onze fashion filosofie aangesproken voelen herkennen kwaliteit en genieten van mooie en duurzame materialen. Zij vinden het belangrijk hoe de spullen die ze aanschaffen, worden geproduceerd. Ditha Bonita werkt alleen samen met leveranciers die bewust bezig zijn met de (duurzame) productie en daarnaast oog en oor hebben voor hun medewerkers.

Sinds een paar jaar is de webshop geheel vegan. Kun je hier kopen als je geen vegan bent? Ja, natuurlijk! Je vindt hier übercoole artikelen! Het enige verschil is dat er bij de inkoop op wordt gelet dat de tassen, kleding, accessoires en cadeautjes geen dierlijke ingrediënten of materialen bevatten. Dat is lekker duidelijk.

Puur en eerlijk

Onze vegan tassen zijn fun en helemaal jou! Vormgeving, kleurgebruik én kwaliteit zijn aandachtstrekkers. Stuk voor stuk kunstwerkjes waar twee keer naar gekeken wordt. En dan nog een keer. Je wordt op straat aangesproken vanwege je tas. Ze zijn kleurrijk en je wordt er vrolijk van. Welke je ook kiest, ze kunnen tegen een stootje.

Ditha Bonita staat voor puur, eerlijk en natuurlijk. We kiezen heel bewust voor vegan tassen producenten die ervoor zorgen dat de mensen die aan jouw tas werken een eerlijk loon ontvangen. Ze werken onder goede arbeidsomstandigheden en er wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur.

Wanneer je kiest voor een vegan tas die ook eerlijk is geproduceerd, dan weet je dat een dier zijn huid heeft mogen houden en geen mens ervoor heeft hoeven lijden. De kwaliteit van de gebruikte materialen is tegenwoordig zo goed, dat je vegan tas ook nog eens fijn lang meegaat. Vegan tassen heb je in alle soorten en maten, maar ook in steeds meer materialen. Van PU, tot kurk en van airbags tot petflessen. En wat dacht je van papier? Met een duurzame, vegan tas heb je echt iets bijzonders in handen waar mens, dier en milieu wel bij varen.

Meer lezen over vegan tassen? Lees onze blog hier.