Met deze top 5 kom je de zomer wel door!

Binnenkort start het festivalseizoen in Nederland weer. Er staan een hoop festivals en toffe evenementen op de agenda! Zo is er natuurlijk weer Pinkpop, maar ook Best Kept Secret, Retropop en Concert at Sea. Een overzicht van alle festivals vind je hier.

Ga je naar een festival of gewoon een leuk zomers concert, bijvoorbeeld een openluchtconcert in het Vondelpark in Amsterdam? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid op pad. Niet dat je daar straks staat te vernikkelen omdat je bent vergeten een trui mee te nemen. Erger: dat je geen eten hebt ingepakt en je een uur in de rij staat, hopend op een beetje lekkere en betaalbare (vegan) optie.

Daarom helpen we je graag met een lijstje met handige items om mee te nemen zodat je gewoon lekker kunt genieten!

 

  1. WAT TREK IK AAN?

Als je naar een festival of concert gaat, dan is het handig om laagjes te dragen, of het nu binnen of buiten is. Als het in een concertzaal is, dan wordt het steeds warmer en gaat er steeds meer uit, totdat je in dit leuke hemdje staat. Maar zo’n tof vegan 100% natuurlijk shirt van Greenbomb is natuurlijk ook helemaal lekker.

Sta je buiten en wordt het na zonsondergang toch wel een beetje koud? Dan is dit lichte vest helemaal heerlijk om te dragen. Gemaakt van hennep en biokatoen, het voelt heerlijk zacht en je wordt er gewoon blij van! Wil je iets warmers? Wat dacht je van deze pullover? Een echte eye-catcher en je zinkt er helemaal lekker warm in weg.

Deze kun je dragen op zo’n toffe broek van MUD jeans. Deze broeken zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en het merk is gewoon ook echt top. Hele goede normen en waarden waar wij helemaal achter staan. Lees hier meer.

Greenbomb_T-shirt_vegan_biokatoen_organic-cotton_dithabonita_Plants-leavespoints-oceanblue-cool

 

 

 

 

 

 

 

Ga je naar een retro festival of een concert van zo’n ouwe topper? Dan is zo’n retrojurkje misschien meer iets voor jou!

 

  1. WAT KAN IK ETEN OF DRINKEN?

Alhoewel er op steeds meer festivals vegan opties te verkrijgen zijn, blijft het nog wel eens moeilijk om door alle pizza’s en hotdogs heen te kijken. Vooral bij een concert is je enige keus vaak die eeuwige bak patat. En bij een festival wordt er toch wel vaak geklaagd over de enorm lange wachtrijen en de prijs en kwaliteit van het eten.

Mag je zelf iets meenemen? Top! Bij Ditha Bonita is heerlijke natuurlijke pindakaas van De Pindakaaswinkel en belachelijk lekkere chocola verkrijgbaar. Je kunt ook zelf zo’n blikje heerlijke thee of pakjes verfrissende limonadesiroop meenemen.

De Pindakaaswinkel, pindakaas met koffie-zeezout, Ditha Bonita, Almere
Pindakaas met koffie/zeezout

 

  1. WAAR STOP IK DAT ETEN EN DRINKEN IN?

Al dat lekkers moet natuurlijk ook op een beetje handige manier mee naar het festival of concert.

Wat dacht je van zo’n toffe lunchbox? Je kunt er enorm veel lekkers in kwijt in verschillende bakjes. Zo wordt je broodje niet zompig van je komkommer en blijven je stukjes appel fris en fruitig. Die foodhuggers zijn ook wel heel handig natuurlijk, om je banaan geel te houden en de avocado groen. Voor thuis ook heel fijn om te hebben!

Je drinken bewaar je warm of koud in een Klean Kanteen en je kraanwater kun je meenemen of bijvullen in zo’n tof waterflesje.

 

  1. HOE ZORG IK EEN BEETJE GOED VOOR MIJN LIJF?

Ga je naar een meerdaags festival? Dan wil je de volgende ochtend wel een beetje fris uit je tentje kruipen. Hoe verzorg je jezelf een beetje goed in zo’n omgeving? Nou, je kunt zo’n lekker zeepje meenemen, en deze shampoo, die trouwens ook super is voor op reis! Geen flesjes in je bagage. En ken je deze deo al? Hij ruikt heerlijk en gaat super lang mee. Tenslotte kun je je tanden poetsen met deze bijzondere tandpasta. Zo kom je het weekend wel door!

  1. HOE NEEM IK ALLES MEE?

Tenslotte wil je alles natuurlijk ook nog een beetje fancy meenemen. Ken je onze super populaire tassenlijn van Noi Noi al? Daarnaast is zo’n supergave ecoshopper natuurlijk ook heel handig om bij je te hebben voor al je spulletjes.

 

Wat je ook gaat doen deze zomer, heel veel plezier namens Ditha Bonita!

 

 

 

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord