Welkom in de wereld van Or Tea?™ 

Or-Tea-Ditha-Bonita-Mount-Feather-Biologische-Groene-TheeDe naam …Or Tea?™ is een deel van de vraag: ‘Coffee or Tea? Maar aangezien dit theemerk pur sang geen koffie verkoopt, hebben ze dat gemakshalve weggelaten. Or Tea?™ is de thee van de moderne generatie. Geen pretentie, geen gedoe, gewoon op de meest speelse en tegelijkertijd chique manier van thee genieten.

Nederlandse theeliefhebbers
Or Tea?™ werd al in het jaar 2010 ontwikkeld. De mensen achter het sympathieke merk gingen naar enkele landelijke gebieden in China om de meest exotische en typisch Chinese theesoorten te kopen. Op die manier wilden zij de oeroude theedrinkcultuur op een moderne manier in het westen introduceren. Or Tea?™ is uniek geblend. De theeblaadjes en andere ingrediënten komen overal vandaan en vervolgens tot een unieke melange ‘gecomponeerd’.

Veilig en milieuvriendelijk.
Or Tea?™ staat ook voor duurzaam. Daarom zijn alle verpakkingsmaterialen gemaakt van milieuvriendelijke materialen. We worden helemaal blij van die vrolijke, gekleurde blikken die je allemaal wilt sparen. De productielijn is gecertificeerd en gekwalificeerd door de strengste autoriteiten zoals HACCP, IFS, BCS en ISO en is er zeker een waarop je kunt vertrouwen. Het spreekt bijna voor zich dat Or Tea?™ in Nederland streng gecontroleerd wordt door de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit. Alle thee is 100% natuurlijk, zonder kunstmatige smaakstoffen of toegevoegde materialen. Alles wat je proeft komt van Moeder Natuur.

De droom van Or Tea?™
Het is de stiekeme droom van de mensen achter Or Tea?™ om het theedrinken revolutionair te veranderen in een levensstijl voor de moderne generatie. Geïnspireerd door millennia van deze oude traditie van genieten, is Or Tea?™ een concept voor de trendsetters van tegenwoordig. Een merk dat generaties lang meegaat, misschien wel van thee de nieuwe koffie maakt!