Werfzeep ambachtelijke zeep uit Utrecht

Werfzepen worden met liefde en zorg ambachtelijk gemaakt in Utrecht. Het zijn milde, verzorgende douchezepen, vol voedende oliën en van nature aanwezige glycerine. Een stuk is ca. 100 gram, plantaardig en biologisch geteeld. Werfzeep is ideaal voor de gevoelige huid maar uiteraard geschikt voor iedereen.

 

 

Ingrediënten uit het bos en zeepkruidentuin

De kracht van een goede, verzorgende zeep begint bij de basis: de plant. Bij Werfzeep werken ze alleen met biologische ingrediënten die gegarandeerd goed zijn. Daarom hoeven ook geen onnodige stoffen te worden toegevoegd. Telers met dezelfde principes en overtuiging leveren andere, mooie ingrediënten. Een deel wordt daarnaast geplukt in het Wickenburghse bos, vlakbij Utrecht. Het bos biedt tevens de inspiratie voor de seizoenszepen. Het is een plek om van te leren, maar ook respectvol mee om te gaan. En daar staat men voor bij Werfzeep. In de eigen zeepkruidentuin telen ze daarnaast een aantal geneeskrachtige planten.

Het is heerlijke zeep die niet alleen goed is voor je huid, maar waar je ook blij van wordt. Dat er wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu spreekt voor zich.