Vaste klanten korting

Wees welkom in onze inner circle of friends

Loyaliteits programma

Onze vaste klanten hebben een streepje voor. Om te laten merken hoe blij we met je zijn, geven we graag wat terug. Afhankelijk van je ‘status’ krijg je 5%, 10%, 15% of 20% vaste korting op je aankopen. Je ‘status’ is gebaseerd op je netto aankopen (dus exclusief retouren) op je klant account.

Hoe berekenen we je korting?

We kijken naar het totaalbedrag van je bestellingen van de afgelopen 12 maanden. Met andere woorden: 12 maanden terug vanaf de dag van vandaag. Alleen de afgeronde bestellingen tellen mee en daarvan alleen het totaalbedrag van de bestellingen die niet zijn geretourneerd.

Alleen met account

De Vaste Klanten Korting kan alleen worden toegepast voor klanten met een account* en is gekoppeld aan je emailadres. Afhankelijk van het aantal bestellingen dat je opbouwt in die twaalf maanden kun je een andere status krijgen.

Automatische verrekening

De korting wordt automatisch verrekend, je hoeft dus zelf niets bij te houden. De Vaste Klanten Korting geldt niet voor artikelen in de Sale en ook niet in combinatie met een kortingscode. Indien je kortingscode hoger is dan je vaste klanten korting, dan geldt de kortingscode. Zo mis je nooit een korting!

Waarom kun je alleen meedoen als je een account* hebt?

Dit heeft te maken met de AVG. Klanten die geen account aanmaken en als gast bestellen, laten hun gegevens voor eenmalig gebruik achter en uitsluitend voor het doeleinde om hun bestelling bezorgd te krijgen. Wil je toch een account, dan kun je dit aanmaken en profiteer je meteen van de Vaste Klanten Korting. 

Shop onze collectie>

Onze privileges

Onze vaste klanten hebben een streepje voor