Openingstijden

Openingstijden in de online shop van Ditha Bonita: 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Lekker bestellen vanuit je luie stoel, wanneer het jou uitkomt. In onze conceptstore kun je die leuke items die je online hebt gezien in het ‘echie’ zien, voelen, passen en kopen.
Ons adres is: De Binderij 60B, 1321 EK Almere-Literatuurwijk.
Binnen Almere worden alle artikelen gratis bezorgd en eventuele retouren ook gratis weer opgehaald.

Vaste locatie

Je vindt Ditha Bonita op een ongewone locatie in een ongewoon pand, midden in Literatuurwijk. Je bent van harte welkom in onze bijzondere conceptstore. Alles is gericht op gezelligheid en de sfeer is top. Schuif aan, aan de gezellige woontafel of plof neer in het comfortabele zitje met de rode stoelen. Blader door een modemagazine of lees de leuke artikelen in Lifestyle Almere. Natuurlijk serveren we altijd een lekker kopje koffie, thee. chocolade of smaakvolle, natuurlijke limonade.
Wil je alvast een virtuele tour door onze zaak?

Vrij inlopen

Je kunt vrij inlopen in onze conceptstore van woensdag tot en met vrijdag. Op zaterdag graag even vooraf laten weten. Op maandag en dinsdag moet je even bellen om te kijken of je terecht kunt.
De Binderij 60B, 1321 EK Almere

Openingstijden:

Woensdag:  11 – 17.00 uur
Donderdag: 11 – 17.00 uur
Vrijdag:        11 – 17.00 uur
Zaterdag:    Geen probleem maar wel even vooraf: 065437-vijf-een-zes-vijf.

IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS ZIJN WE TOT EN MET 6 APRIL ALLEEN NOG OP AFSPRAAK OPEN. DIT OM HET AANTAL KLANTEN IN DE ZAAK TE KUNNEN REGULEREN. JE BENT EN BLIJFT DUS GEWOON WELKOM, MAAR EVEN VOORAF BELLEN ZODAT WE JE VERWACHTEN! NA 6 APRIL KIJKEN WE VERDER. WE HOUDEN HIERBIJ DE RICHTLIJNEN VAN RIVM AAN. DANK VOOR JE BEGRIP! UITERAARD BLIJFT DE WEBSHOP GEWOON OPEN.
0654375165

Klik hier voor een virtuele tour…