Openingstijden

Openingstijden in de online shop van Ditha Bonita: 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Lekker bestellen vanuit je luie stoel, wanneer het jou uitkomt. In onze conceptstore kun je die leuke items die je online hebt gezien in het ‘echie’ zien, voelen, passen en kopen.
Let op: voorlopig alleen op afspraak!
Ons adres is: De Binderij 60B, 1321 EK Almere-Literatuurwijk.
Binnen Almere worden alle artikelen gratis bezorgd en eventuele retouren ook gratis weer opgehaald.

Vaste locatie

Je vindt Ditha Bonita op een ongewone locatie in een ongewoon pand, midden in Literatuurwijk. Je bent van harte welkom in onze bijzondere conceptstore. Alles is gericht op gezelligheid en de sfeer is top. Schuif aan, aan de gezellige woontafel of plof neer in het comfortabele zitje met de rode stoelen. Blader door een modemagazine of lees de leuke artikelen in Lifestyle Almere. Natuurlijk serveren we altijd een lekker kopje koffie, thee. chocolade of smaakvolle, natuurlijke limonade. Let op: voorlopig alle dagen alleen op afspraak!
Wil je alvast een virtuele tour door onze zaak?

<iframe webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen src=”https://live.tourdash.com/embed/4eace620787e4b75ae97bac72ba63b6c?p=1&bg=rgba(105,155,80,1)&txt=Klik%20hier%20voor%20onze%20360%C2%BA%20tour!” frameBorder=”0″ style=”width:720px;height:500px”></iframe>

Vrij inlopen

Je kunt vrij inlopen in onze conceptstore van woensdag tot en met vrijdag. Op zaterdag graag even vooraf laten weten. Op maandag en dinsdag moet je even bellen om te kijken of je terecht kunt. Let op: voorlopig alle dagen alleen op afspraak! 
De Binderij 60B, 1321 EK Almere

Openingstijden:

Woensdag:  op afspraak
Donderdag:  op afspraak
Vrijdag:        op afspraak
Zaterdag:    op afspraak 065437-vijf-een-zes-vijf.

IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS STELLEN WE HET ZEER OP PRIJS ALS JE VAN TEVOREN EVEN BELT ALS JE LANGS WILT KOMEN. DIT, OM TE VOORKOMEN DAT ER TE VEEL MENSEN TEGELIJKERTIJD IN DE ZAAK ZIJN EN U BUITEN ZOU MOETEN WACHTEN. DANK VOOR JE BEGRIP! UITERAARD BLIJFT DE WEBSHOP GEWOON OPEN.
065437-VIJF-EEN-ZES-VIJF

Klik hier voor een virtuele tour…